Krémové pěny Allpresan. Proč fungují? Díky patentované technologii BarrioExpert®

Pěnové krémy založené na technologii BarrioExpert® jsou moderním způsobem péče o pleť. Snadno se roztírají, rychle se vstřebávají, a přitom jsou vysoce účinné. Pěnové krémy jsou také mnohem vydatnější než srovnatelné emulze.

Většina běžně dostupných krémů obsahuje především tuk. Takový krém při použití na chodidla vytváří mastný film na kůži a může způsobit uklouznutí nebo dokonce pád. Po použití běžného krému musíte počkat, než se můžete obléknout. Při aplikaci krémové pěny Allpresan to již není třeba!

Výhody krémové pěny s technologií BarrioExpert®

Kromě příjemného nanášení a vysoké vydatnosti se pěnové krémy založené na technologii BarrioExpert® vyznačují tím, že na pokožce tvoří ochrannou síť, která je založena na aktivním principu moderních textilií. Zesilují kožní bariéru, a přitom neovlivní přirozenou funkci kůže. Ta je chráněna proti nadměrné vlhkosti a před vznikem otlaků. Je tím posílena přirozená ochranná funkce pokožky. Neporušená kožní bariéra chrání před pronikáním bakterií a mykotickými patogeny. Pečlivě vybrané složení krémových pěn zabraňuje vzniku různých komplikací a aktivně pečuje o pokožku.

kremova-pena-technologie

Přednosti technologie BarrioExpert®:

  • Spojuje výhody emulze bohaté na lipidy se snadnou roztíratelností pěny
  • Na pokožce vytváří prodyšnou ochrannou síť, založenou na aktivním principu moderních textilií
  • Pěna je výrazně vydatnější než srovnatelná emulze
  • Výborná vstřebatelnost, nevytváří mastný film,
  • Můžete se obléknout ihned po aplikaci

Technologie BarrioExpert® LIPO2 Skin Repair

Technologie BarrioExpert® LIPO2 pro opravu a regeneraci pokožky byla vyvinuta na základě technologie BarrioExpert®. Lipidy, které tato technologie obsahuje, mají podobné strukturální vlastnosti jako lipidy nacházející se v kůži. Stejně jako přirozené lipidy se uspořádávají do kompaktních lipidových dvojitých vrstev. Díky tomu se zapojí do suché poškozené pokožky jako chybějící dílky puzzle a mohou tak opravit kožní bariéru.

  • Rychlá oprava narušené kožní bariéry během 4 týdnů
  • Podpora vlastní regenerace pokožky
  • Obnovuje přirozenou ochrannou funkci pokožky
  • Kompenzuje ztrátu vlhkosti

kremova-pena-technologie-1200-429