Servis brusek na nehty PROMED a BAEHR

Potřebujete servis své brusky na nehty značky Promed nebo Baehr? Obraťte se na nás! Jsme certifikovaným partnerem a servisem obou značek a postaráme se, aby servis proběhl hladce a co nejméně ovlivnil váš pracovní režim. Přečtěte si, jak u nás probíhá servis brusek.

Certifikovaný servis brusek na nehty Promed a Baehr

Brusky na nehty Promed a Baehr patří k naprosté špičce na trhu. Jako profesionální manikér/ka či pedikér/ka se na ně při práci můžete stoprocentně spolehnout, a nyní navíc díky nám snadno vyřešíte případný servis.

Jsme vyškolenými certifikovanými partnery pro Českou republiku a nabízíme vám tak možnost nejen zakoupit brusky na nehty, ale také využít servis brusek Promed a Baehr přímo u nás. V případě záruční či pozáruční poruchy tak není třeba přístroj posílat do Německa.

Oprava brusek na nehty je díky tomu

  • Levnější
  • Rychlejší
  • Pohodlnější

Jak probíhá servis brusek ve Vaše Manikúry

Servis brusky Baehr nebo Promed si u nás můžete jednoduše objednat e-mailem, telefonicky nebo prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Po bezplatné prohlídce vám připravíme cenovou nabídku a zajistíme přepravu tam i zpět.

Přístroj tak nemusíte složitě posílat do Německa. Místo toho k vám pošleme kurýra DPD, který odveze brusku k opravě. Opravenou brusku poté opět kurýrem odešleme zpět k vám, abyste ji mohli začít co nejdříve opět používat. U záručních oprav pro naše klienty je tato služba zdarma.

Bezplatné zapůjčení brusky na nehty s odsávačkou

Po dobu opravy přístroje zakoupeného u nás vám zdarma poskytneme zápůjční brusku Promed včetně odsávačky prachu. Náhradní brusku přiveze kurýr, až pojede vyzvednout váš přístroj. Díky tomu v době opravy můžete nadále pracovat a nepřijdete o klienty.

V případě, že máte o zapůjčení brusky v době opravy zájem při servisu přístroje, který jste nezakoupili u nás, nás prosím kontaktujte pro ověření podmínek a dostupnosti. Pokusíme se udělat vše v našich silách, abychom vás vyšli vstříc.