Jak vybrat brusku na nehty? Máme tu pravou pro každého

Vybíráte brusku na nehty a nevíte, po jaké sáhnout? Na našem e-shopu najdete brusky, se kterými zvládnou úpravu nehtů začátečníci i profesionálové v nehtových studiích. Zjistěte, jak se liší jednotlivé značky a kategorie.

Proč investovat do brusky na nehty

Profesionálům v oblasti úpravy nehtů nemusíme dlouze vysvětlovat, proč se vyplatí investice do kvalitní brusky na nehty. Využití však najdou také zájemci o domácí péči o nehty – a to jak přírodní, tak umělé.

Brusku na nehty využijete zejména na:

  • Odstranění nehtové kůžičky
  • Zkracování a tvarování nehtů
  • Obroušení hrubé kůže na nohou
  • Zdrsnění nebo vyleštění povrchu nehtů
  • Zbroušení přechodu při nehtové modeláži
  • Ošetření mozolů, zarůstajících nehtů a kuřích ok

Tip: Přečtěte si naše tipy jak na manikúru a pedikúru pomocí brusky na nehty.

brusky na nehty

Jakou brusku na nehty vybrat?

Při výběru záleží zejména na tom, na co a jak často budete brusku používat. Dobrou službu pro ty, kteří se zabývají úpravou svých nehtů, udělají i levné brusky z naší nabídky. Profesionálové, kteří brusku na nehty využívají při práci několik hodin každý den, pak ocení pokročilé funkce, které umožňují dražší modely.

Profesionální brusky s odsávání Baehr

Pro nejnáročnější zákazníky máme v nabídce špičkové brusky na nehty s odsáváním značky Baehr. Tyto brusky ocení profesionálové, kteří nehledají kompromisy a chtějí vybavení, na které se mohou vždy 100% spolehnout.

Jedná se o špičkové nástroje vyrobené v Německu, ke kterým poskytujeme také certifikovaný servis s možností zapůjčení náhradního přístroje zdarma. Tyto brusky vynikají vysokou účinností, nízkou spotřebou, mimořádně tichým provozem a precizním filtračním systémem, který zajistí čistý vzduch při práci i dlouhou životnost přístroje. Jednotlivé modely nabízí různé funkce, jako je například možnost uložení oblíbeného nastavení.

Profesionální brusky na nehty Promed

Značku Promed zná každý, kdo se pohybuje ve světě manikúry a pedikúry. Brusky na nehty tohoto německého výrobce jsou zárukou kvality a výbornou volbou pro většinu profesionální uživatelů. Stejně jako u přístrojů značky Baehr nabízíme autorizovaný servis pro brusky na nehty značky Promed.

Tyto brusky poskytují vysoký výkon, spolehlivost a ergonomický tvar, díky kterému s nimi můžete pohodlně pracovat celý den. Nabízíme mnoho modelů, včetně moderní vysoce výkonné brusky na pedikúru s technologií mlhového postřiku.

Výhodné brusky na nehty Jimdoa

Designové brusky na nehty Jimdoa s bezkartáčovými motory nabízí nejlepší poměr cena/výkon. V oblibě jsou jak mezi zákazníky, kteří hledají brusku na domácí manikúru a pedikúru, tak mezi začínajícími manikéry a pedikéry.

Kromě elegantního designu a kvalitního provedení patří mezi důležité vlastnosti těchto brusek také snadné ovládání a možnost nastavení otáček. Pravidelně se objevují na vyhlášených evropských veletrzích a poskytují vysokou kvalitu za dostupnou cenu.

Levné brusky na nehty pro domácí použití

Pokud s domácí manikúrou a pedikúrou teprve začínáte, skvěle poslouží elektrické manikúry a pedikúry Flawless. Za nízkou cenu pořídíte designovou brusku s možností výměny nástavců, se kterými zvládnete kompletní péči o nehty za zlomek času práce s klasickým pilníkem.

Servis brusek na nehty

Pro brusky na nehty značek Promed a Baehr nabízíme jako vyškolení a certifikovaní partneři pro Českou republiku autorizovaný servis. V případě poruchy tak již nemusíte svůj přístroj posílat do Německa, což umožní rychlejší, levnější a snazší řešení problému, který vás drží od práce.

Postaráme se o dopravu, zajistíme servis a při nákupu brusky u nás vám navíc v době servisu zdarma zapůjčíme brusku Promed včetně odsávačky zdarma. Vy se tak nemusíte stresovat prodlevou v práci, jelikož vám nebude chybět potřebný přístroj.

Servis brusek na nehty promed a baehr