10+1 tipů na vánoční dárky: Darujte krásné a zdravé ruce a chodidla

Vánoce jsou za dveřmi a přišel tak čas najít nejlepší dárek pro naše blízké. Co takhle letos darovat něco, co přinese radost nejen pod stromečkem, ale bude sloužit celý rok? Připravili jsme pro vás 10 tipů na dárky, díky kterým si obdarovaný užije chvilku pro sebe a perfektní péči o ruce a nohy. Pojďte se na ně podívat!

TOP 10 tipů na vánoční dárky

Vánoce jsou časem radosti, pohody a času stráveného s našimi blízkými, kterým chceme udělat radost krásným dárkem. Dochází vám nápady na smysluplné dárky? Inspirujte se naším vánočním výběrem.

Luxusní sada na manikúru pro ženy

V naší nabídce najdete obrovský výběr manikúrních sad různých velikostí. Jako vánoční dárek pro důležitou ženu se skvěle hodí kompletně vybavená sada v luxusním koženém pouzdře.

Tip: Nevíte, jakou sadu vybrat? Připravili jsme pro vás návod na výběr dokonalé manikúrní sady.

Elegantní sada pro muže

Nezapomeňte, že reprezentativní zevnějšek a spolu s ním související péče o nehty již není očekávána jen od žen. Dokonale upravené a přirozené nehty zajistí praktická sada v elegantním pouzdře. Na výběr máme malé, střední i velké sady pro muže. 

Elektrická bruska na paty

Nejnáročnější část domácí pedikúry je často péče o suchou kůži na chodidlech. Nemusí to tak ale být! Stačí pořídit praktickou elektrickou brusku na paty, která náročnou práci zvládne snadno, rychle a bezpečně. Odstraníte s její pomocí ztvrdlou kůži a chodidla budou krásná, zdravá a jemná na dotek. Takovou péči ocení každý!

Bruska na nehty pro parádnice

Bruska na nehty je úžasný pomocník nejen pro profesionály, ale i při domácí manikúře. Neobejdete se bez ní při modelaci gelových nehtů, ale výrazně zjednoduší také klasickou manikúru a pedikúru. Radost pod stromečkem udělá každé parádnici.

Péče o ruce

Zejména v zimních měsících dostávají naše ruce extra zabrat. Mrazivý vzduch, neustále změny teploty a často také stres a méně pestrá strava – to všechno má na svědomí vysušené, svědící a rozpraskané ruce a okolí nehtů. Je tak ideální doba darovat vyživující péči v podobě vyživujících krémů, masek, olejíčků a další kosmetiky.

Kvalitní UV lampa na gelové nehty i gel lak

Velkým hitem dnešní doby jsou nejen gelové nehty, ale také gel laky. Jejich obrovská výhoda spočívá ve výdrži dlouhé až 14 dní a snadné aplikaci. Dokonalou manikúru tak lze vykouzlit v pohodlí domova, stačí pořídit kvalitní UV lampu.

Malá sada na manikúru pro cestovatele

Hledáte dárky pro cestovatele? Ať už je to manžel, který vyráží každý druhý týden na pracovní cestu nebo dcera, která miluje víkendové úniky od reality, bude se jim hodit praktická manikúrní sada, která se vejde do každé kabelky i příručního zavazadla.

Kosmetika pro péči o chodidla

Přes léto většina z nás dbá o svá chodidla, jelikož je vystavujeme v otevřené obuvi. V zimě ale tato starost často opadne, přestože je možná ještě důležitější! Po celém dni v uzavřených botách není nic lepšího, než příjemná koupel chodidel. Aby ale skutečně stála za to, neměla by chybět kvalitní kosmetika do lázně i následná péče v podobě krémů a mastiček.

Dárkové sety kosmetiky

Když si nevíte rady, set kosmetiky udělá vždy radost. Zapomeňte ale na nekvalitní kosmetiku z obchodních center a vsaďte na dárkové sety plné té nelepší péče. V naší nabídce najdete krásně balené dárkové sady krémů, mýdel a dalších pečujících produktů a pomůcek.

Poukázka na péči v salonu

Chcete svým blízkým dopřát chvíli pro sebe? Pošlete je na proceduru do nehtového studia! Je jen na vás, jestli zvolíte poukázku na manikúru, pedikúru nebo třeba celý pečující den. S tímto dárkem rozhodně nešlápnete vedle.

Extra tip: Místo poukázky můžete vytvořit také sadu na domácí proceduru! Inspirujte se našimi články Jak na domácí pedikúru nebo manikúru, ve kterých najdete tipy na všechno potřebné vybavení.

vánoční poukaz manikúra 

Ať už vyberete jakýkoliv dárek, nezapomeňte, že nejdůležitější je čas s blízkými. Užijte si letošní svátky v klidu a pohodě. Krásné Vánoce přejí Vaše Manikúry.